En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

l Esrar sızıntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü anında kapının haydi haydi açılması sinein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Bu nedenle daha ali bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında kayırma sağlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Yangına karşı korunmakta size en düzgün hizmeti veren firmayı meyanştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. Firma olarak biz bütün yönetmeliğe reva üretim yapmaktayız. Ters halde yaptığımız meslekin mealı kalmayacak ve insanlar pert göreceklerdir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın Yangın Kapısı Fiyatları merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate allıkınarak gerekli skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Fevkda konum alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa muayyen yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) makul durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

İstanbul Cumhuriyet Esassavcılığının tutuklamaya itme hatsında, yangın sonrasında hadise yeri inceleme ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin mahir ekipleri, üç şahsiyet iş emniyetliği ve yangın mütehassısı eksper heyetince ve 2 Cumhuriyet altını Müddeiumumisı nezaretinde inceleme ve keşif gestaltldığı kaydedildi.

Report this wiki page